Mans i Mànigues utilitza cookies per a millorar la teva experiència a la nostra web, per a mostrar els productes que et poden interessar i per a guardar el teu cistell. Si et sembla bé, continua amb la teva visita ;) També pots obtenir més informació llegint la nostra política de privacitat. Acceptar

Nuvis Mimoos Grans Personalitzats

WED0001
Pots fer zoom a la imatge pasant per sobre o bé apropar o allunyar la imatge amb la roda del ratolí.
  • 75.00€

Estàs cansat de trobar sempre els mateixos nuvis?? Si vols que el teu casament sigui especial...aquests són els nuvis ideals!

Els Mimoos els fem a mà en fusta de pi o de faig i els vestim per passar un dia genial, fan uns 20cm d'altura i van sobre una base de fusta seguint un estil rústic i romàntic. A més van en una caixa de cartró i ben embolicats perquè arribin intactes!

Si voleu posar la parella a sobre del pastís també ens ho podeu demnaar i us posem una base que pugui estar en contacte amb aliment, i amés us posem la base de fusta per tenir-los de decoració a casa vostra.

Per tenir un resultat perfecte, així que feu la comanda ens posarem en contacte amb vosltres per demanar-vos fotos, vestits, pentinat, ram.... i qualsevol detall que vulgueu afegir. El preu inclou la parella però si voleu podem afegir qualsevol coseta que demaneu i fem pressupost a part:

Fills (grans o bebés)

la vostre mascot; gos, gat, conill, tortuga...

complements; bicicletes, motos, dracs, góndoles,...

Vosaltres demaneu, que nosaltres fem.

Un cop feu la comanda ens posem en contacte amb vosaltres per començar a treballar. Mínim necessitem que això passi 1 mes abans de la data del casament, que no ens volem enganxar els dits ;p

Etiquetes: artesania, fusta, nuvis, casament, parelles


Has de seleccionar un color per poder-lo afegir a la cistella
Love it! Twitter Pinterest Facebook Instagram