Mans i Mànigues utilitza cookies per a millorar la teva experiència a la nostra web, per a mostrar els productes que et poden interessar i per a guardar el teu cistell. Si et sembla bé, continua amb la teva visita ;) També pots obtenir més informació llegint la nostra política de privacitat. Acceptar

Cursos mans i mànigues

A continuació podeu trobar la graella de programació dels cursos que es realitzen setmanalment i la seva descripció i preus. Per qualsevol consulta no dubteu en contactar amb nosaltres!

    
Inscripcions a...

hola@mansimanigues.cat

Indicant el dia i l'hora desitjats

També podeu fer-ho a través del formulari de contacte.

o al telèfon 661290934


Informació dels cursos

Ganxet: petit o XXL (drapet/corda)

(tots els nivells)

Aprendrem des de les tècniques més bàsiques als punts més elaborats tant amb ganxet petit com amb XXL. Cadascú durà a terme el seu projecte personal; bolso, cistell, bufanda, coll, manta... Podreu disposar de tot tipus de patrons.

1 dia a la setmana 1.30h/dia, material no inclò̀s: 39 €/mes


Mitja: 2 agulles o agulles circulars

(tots els nivells)

Aprendrem des de les tècniques més bàsiques als punts més elaborats tant amb 2 agulles o amb agulles circulars. Cadascú durà a terme el seu projecte personal; bolso, cistell, bufanda, coll, manta... Podreu disposar de tot tipus de patrons.

1 dia a la setmana 1,30h/dia, material no inclòs; 39 €/mes


Nens i llana

(a partir de 6 anys)

El primer contacte amb la llana!! Aprendrem a teixir primer amb les mans i després amb les agulles! Bufandes, gorros, guants, cordons... i tot allò que vulguin!

1 dia a la setmana, material inclòs; 39 €/mes


Bonus de Mitja o Ganxet

(nivell dependent de la tècnica)

Per aquells/es que voleu fer coses més concretes o que voleu resoldre dubtes d'alguna d'aquestes tècniques podeu utilitzar els Bonus d'hores!

Podeu triar un bonus de 3h (21€) o un bonus de 6h (42€) i gastar-lo quan volgueu. El material no està inclòsCosir, reciclar o fer el teu vestuari

(tots els nivells)

Les classes de costura de mans i mànigues, tenen un màxim de 7 alumnes i duren dues hores. Si ja saps cosir una mica, has fet servir la màquina algun cop, vols reciclar-te roba o vols fer-te teu propi projecte tindràs l'ajuda necessària.

També, classes per principiants, va dirigida a qui es vulgui iniciar des de zero, o a qui no hagi cosit des de fa anys. Després d'aquestes classes ja podràs fer el teu propi projecte.

Has de portar la teva màquina si ho desitges.

1 dia a la setmana 2h/dia, material no inclòs; 42 €/mes


Costura nens i nenes

(tots els nivells)

Les classes per nens des de principiants fins a nivell mig són entre 8-12 anys aprox. (pot haver-hi de més joves, segons destresa i interès 6-13).

1 dia a la setmana 1,30/dia, material no inclòs; 39 €/mes


Informació d'interès

  • El pagament dels cursos es realitzarà durant els primers dies de cada mes.
  • Les classes perdudes es podran recuperar dins del mateix trimestre.
  • A més podeu gaudir de 20 minutets de classe gratuïts amb la compra de material o si ho preferiu,
  • també us ho podem oferir una classe particular amb reserva prèvia (10€/hora).
Love it! Twitter Pinterest Facebook Instagram