Mans i Mànigues utilitza cookies per a millorar la teva experiència a la nostra web, per a mostrar els productes que et poden interessar i per a guardar el teu cistell. Si et sembla bé, continua amb la teva visita ;) També pots obtenir més informació llegint la nostra política de privacitat. Acceptar

Enviaments i devolucions

Com es realitza l'enviament?

Tots els nostres enviaments es realitzen mitjançant servei de missatgeria privada.


Quan rebré la meva comanda?

Espanya peninsular i Balears: de 5 a 7 dies laborables.

Els terminis de lliurament indicats són a títol orientatiu i mans i mànigues s'esforçarà a respectar-los; tot i així, en tractar-se d'un servei ofert per tercers, la seva tardança no implica l'anul·lació de la comanda ni indemnització.

IMPORTANT: estan exclosos d'aquests terminis qualsevol producte personalitzat i qualsevol producte que en el text indiqui específicament un termini de lliurament diferent.


Quan rebré la meva comanda PERSONALITZADA?

En un termini màxim de 15 dies laborables després d'haver donat la teva conformitat al disseny (a no ser que el producte indiqui un altre termini).


Si la meva comanda conté productes personalitzats i sense personalitzar, quan rebré la meva comanda?

En aquest cas l'enviament de TOTA la comanda es realitzarà quan el producte personalitzat estigui preparat.


Què passa si estic absent el dia del lliurament?

Si estàs absent el dia del lliurament, l'empresa de transport t' intentarà localitzar als telèfons que ens hagis indicat per a concertar un altre moment per a realitzar el lliurament o facilitar la recollida a les seves oficines més properes a la direcció d'enviament.

Per assegurar-te que tinguis la teva comanda recorda facilitar una adreça d'enviament on sàpigues amb certesa que hi haurà algú per rebre-ho.


Puc retornar la meva compra?

Els productes comercialitzats a la pàgina web www.mansimanigues.com concedeixen el dret de devolució en els set (7) dies següents a la recepció de la comanda, sempre que aquests es trobin en perfecte estat i siguin retornats en el seu embalatge original; passat aquest termini no podrem admetre devolucions.

En el cas que la devolució es realitzi per causes no imputables a mans i mànigues, el comprador es farà càrrec de les despeses generades per aquesta devolució.

Si no estàs totalment satisfet o has canviat d'opinió respecte al producte en el termini de set (7) dies des de la recepció de la comanda pots sol·licitar la devolució del producte, prèvia notificació a mans i mànigues; havent de retornar al nostre magatzem a ports pagats dins del seu embalatge d'origen, complet i sense haver-lo usat.

En el cas en què el producte hagi estat obert i detectis un defecte de fabricació o error de preparació en l'enviament (i només en aquests casos) mans i mànigues podrà autoritzar mitjançant correu electrònic la devolució a ports deguts, havent d'adjuntar en l'enviament una còpia d'aquest document d'autorització. Si la devolució dels productes defectuosos és lícita, serà mans i mànigues qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el comprador comuniqui aquesta circumstància en el moment de recepció de la comanda. El comprador podrà optar per demanar un producte a canvi del que es retorna o sol·licitar un abonament de l'import pagat (el que s'efectuarà en un termini màxim de 15 dies hàbils des de la recepció del producte en els nostres magatzems).

IMPORTANT: estan exclosos d'aquesta regla qualsevol producte PERSONALITZAT que hagi estat realitzat a mida per a un client.


Feu enviaments a Canàries, Ceuta, Melilla o internacionals?

mans i mànigues no realitza enviaments a les Illes Canàries, Ceuta, Melilla i l'estranger, de moment.

Love it! Twitter Pinterest Facebook Instagram