Pas a pas Mono Katia Fabrics ~ Col·lecció Mediterranean

Hola!

Després de les vostres votacions a Instagram començo a cosir el mico de Katia Fabrics de la revista Primavera/Estiu Mediterranean. Si encara no la tens, pots fer-te amb la teva a la nostra web (et deixo enllaç aquí) .

Tal com vau triar, ja he tallat la tela Techno Polyester de la mateixa col·lecció. Per si no vas participar, l'alternativa era l' Ecoviscosa de flors groga . Et deixo fotet perquè li facis una ullada

Així que ja em vaig posar a tallar patró i ara comparteixo amb tu el pas a pas. La idea és que us deixo penjats els passos indicats a la revista de Katia ia mesura que jo vagi avançant aniré penjant fotos i actualitzant el post. Per si faig canvis, modificacions de patró o trobo passos que necessiten més aclariment.

Si t'animes a fer-ho amb mi, genial! a partir d'ara penjaré cada setmana un passet més. I si tens dubtes em pots escriure en comentaris o m'envies un email ( hola@mansimanigues.cat ).

patró mono dibuix

A més, si entres el cupó MONOMIM quan facis la teva compra durant el mes d'abril, tindràs un 10% de descompte a les teles de la nova temporada de Katia (això sí, hauràs de comprar almenys una tela per al mico, i això significa 3, 25 m de la mateixa tela)

patró mono dibuix

patró mono dibuix

patró mono dibuixpatró mono dibuix

Tornar al bloc

Deixa un comentari