Política d'enviament

Com es fa l'enviament?

Als enviaments a Espanya península pots triar entre MRW i Correus. Per a la resta de zones, s'envia a través de Correus.

Quan costa l'enviament?

Entre 4,65€ i 6,10€ per a Espanya i Portugal península segons la província. Per a les Balears, Ceuta i Melilla són 7,60 € i per a les Canàries són 14,60 €. Per a la Unió Europea són 20,60€ i la resta de zones són 34,50€.

Aquests preus estan calculats per a paquets de pes i mida mitjana. Si el vostre paquet té un volum i/o un pes molt superior, es poden aplicar càrrecs addicionals (ens posaríem en contacte amb tu).

Quan serà processada la meva comanda?

Totes les comandes es gestionen i envien des de la nostra botiga de Solsona. Si us plau, espereu un temps addicional perquè la seva comanda sigui processat durant les vacances. Processem comandes de dilluns a divendres. Les comandes es processaran dins d'1-3 dies hàbils a partir de la data de la comanda i s'enviaran l'endemà del dia de processament. Tingueu en compte que no enviem els caps de setmana.

Quan rebré la meva comanda?

El temps total correspon als terminis de preparació i tramesa. El termini indicat a la tarifa correspon al temps de trànsit en dies laborables.

Els terminis de lliurament indicats són a títol orientatiu. Com que es tracta d'un servei ofert per tercers, la seva tardança no implica l'anul·lació de la comanda ni la indemnització.

IMPORTANT:estan exclosos d'aquests terminis qualsevol producte personalitzat i qualsevol producte que al text s'indiqui un termini de lliurament diferent.

Quan rebré la meva comanda PERSONALITZADA?

En un termini màxim de 15 dies laborables després d'haver donat la teva conformitat al disseny (tret que el producte indiqui un altre termini).

Si la meva comanda conté productes personalitzats i sense personalitzar, quan rebré la meva comanda?

En aquest cas, l'enviament de TOTA comanda es realitzarà quan el producte personalitzat estigui preparat.

Què passa si estic absent el dia del lliurament?

Si estàs absent el dia del lliurament, l'empresa de transport t'intentarà localitzar els telèfons que ens hagis indicat per concertar un altre moment per fer el lliurament o facilitar la recollida a les oficines més properes a l'adreça d'enviament.

Per assegurar-te que tinguis la teva comanda recorda facilitar una adreça d'enviament on sàpigues amb certesa que hi haurà algú per rebre'l i un telèfon de contacte.