Política d'enviament

Com es realitza l'enviament?

Tots els nostres enviaments es realitzen mitjançant servei de missatgeria privada.

Quan serà processat la meva comanda?

Totes les comandes es gestionen i s'envien des de la nostra botiga de Solsona. Si us plau, espereu un temps addicional perquè la seva comanda sigui processat durant les vacances. Processem comandes de dilluns a divendres. Les comandes es processaran dins de 1-3 dies hàbils a partir de la data de la comanda i s'enviaran a l'endemà després del dia de processament. Recordeu que no enviem els caps de setmana.

Quan rebré la meva comanda?

Espanya peninsular i Balears: de 5 a 7 dies laborables. Resta de zones, fins a 30 dies.

Els terminis de lliurament indicats són a títol orientatiu. En tractar-se d'un servei ofert per tercers, la seva tardança no implica l'anul·lació de la comanda ni indemnització.

IMPORTANT: estan exclosos d'aquests terminis qualsevol producte personalitzat i qualsevol producte que en el text s'indiqui un termini de lliurament diferent.

Quan rebré la meva comanda PERSONALITZADA?

En un termini màxim de 15 dies laborables després d'haver donat la teva conformitat a el disseny (llevat que el producte s'indiqui un altre termini).

Si la meva comanda conté productes personalitzats i sense personalitzar, quan rebré la meva comanda?

En aquest cas l'enviament de TOTA la comanda es realitzarà quan el producte personalitzat estigui preparat.

Què passa si estic absent el dia del lliurament?

Si estàs absent el dia de el lliurament, l'empresa de transport et intentarà localitzar els telèfons que ens hagis indicat per concertar un altre moment per a realitzar el lliurament o facilitar la recollida en els seus oficines més properes a la direcció d'enviament.

Per assegurar-te que tinguis la teva comanda recorda facilitar una adreça d'enviament on sàpigues amb certesa que hi haurà algú per rebre-ho i un telèfon de contacte.