Curs 2021/2022

Inscriu-te per reservar la teva plaça i perquè organitzem els grups segons els vostres interessos, així ens ho poses més fàcil!!

M'apunto

Curs de Tricot

Teixir en bona companyia és el nostre lema ! Un te, caloreta, bona conversa... i les teves agulles! Què més es pot demanar En aquest curs aprendrem a fer diferents punts i tècniques, així com llegir patrons i construir les teves pròpies peces. T'ho perdràsrder?
Curs per a totes les edats. 1,30h/setmana, 39/mess

Curs de Ganxet

Curs de Costura Creativa

Curs Creatiu

¿Com funcionen els cursos?

  • El curs segueix el calendari escolar de Solsona. Per trimestre surten una mitjana de 4 classes al mes, tenint en compte els festius.

  • Els grups tenen un màxim de 6 persones.

  • Les classes són duna hora, una hora i mitja o dues hores, en funció de la inscripció. L´horari és el de la classe. Si s'hi arriba tard, no es podrà allargar la classe.

  • La quota es paga la 1a setmana del mes. I es pot fer 1/2 mes sencer. Una classe extra té una tarifa diferent.

  • Abans del 25 de cada mes es podran fer canvis dhorari i quota per al mes següent. Per exemple, podreu passar de fer 1 mes a mig mes, o no venir al mes següent. Si ja hem començat el mes, es cobrarà la quota estipulada.

  • Només es poden recuperar les classes que estiguin anul·lades prèviament. Si no s'avisa, no es pot recuperar. Les classes només es podran recuperar d'aquí a un mes pagat i durant el mateix trimestre. No es poden acumular classes anul·lades per fer un mes sencer.

Preus

Classes de 1 hora (recomanat per a nens de menys de 6 anys) ... 32€

Classes de 1,30 h (recomanat per a mitjana i ganxet) ... 39€

Classes de 2 hores (recomanat per a classes de costura i creatiu) ... 42 i 45€

Classes extra ... 15€

Targeta 3 hores ... 23€

Targeta 6 hores ... 44€